Dezynsekcja, dezynfekcja, odrobaczanie, ozonowanie

 

Kwalifikacje

Kwalifikacje

1.  Dezynsekcja – skuteczna i bezpieczna.

 

2.  DDD a HACCP

 

3. Biologia i znaczenie epidemiologiczne oraz zwalczanie much

 

4.  Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja a HACCP

 

5. Wdrażanie systemu HACCP z uwzględnieniem zagadnień DDD

 

6.  Aktualne problemy sanitarne w przemyśle żywnościowym – DDD a w kontekście zagrożeń sanitarnych

 

7.  DDD w ochronie zdrowia publicznego

 

8. Metody zamgławiania

 

9.  HACCP a Dezynsekcja i Deratyzacja

 

10.  Warsztaty dezynfekcyjne

 

11.  Integrowane metody zwalczania szkodników sanitarnych (IPM) jako wymóg systemu jakości HACCP

 

12. Zwalczanie szkodników zgodnie z wymogami HACCP, GMP/GHP, AIB

 

13.  Dezynfekcja II-stopnia

 

14.  Zwalczanie szkodników w małych przedsiębiorstwach spożywczych wdrażających system HACCP

 

15.  Zwalczanie szkodników w budynkach mieszkalnych, w obiektach użyteczności publicznej, w szkołach i przedszkolach.

 

16.  Nowoczesne metody ochrony obiektów przed szkodnikami

 

17.  Nowoczesne metody zwalczania szkodników a standardy BRC/IFS

 

 

 

Zapytaj nas

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące naszych produktów wypełnij i wyśli poniższy formularz lub po prostu zadzwoń

person
mail
mode_edit
sms

 
Wyślij zapytanie
  • call
    Zadzwoń do nas +48 690 015 854

    Jesteśmy do dyspozycji od poniedziałku do piątku
    w godzinach od 8:00 do 16:00

  • mail
  • place
    Odwiedź nas

    DDD Robak

    NIP: 536-147-33-72
    REGON 142344086

    Godziny pracy:
    pn. - pt.: 9:00 - 24:00
    sob.: 10:00 - 18:00

    Posiadamy placówki : Siedlce, Mińsk Mazowiecki, Łuków, Siemiatycze, Otwock, Góra Kalwaria, Legionowo, Wyszków. Oraz w promieniu 50 kilometrow w/w lokalizacji.

© 2024 DDD Robak - dezynsekcja, dezynfekcja, deratyzacja.
Korzystając z naszej przeglądarki wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich do celów statystycznych. W programie służącym do obsługi stron internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Rozumiem